Bringakereső.hu Hirdetések Ruházat Sisak Casco Speedairo 2 RS (Vautron Speedmask lencsével) kerékpáros sisak
Magánszemély
2 hónap
60 Megtekintés

Casco Speedairo 2 RS (Vautron Speedmask lencsével) kerékpáros sisak

Ruházat
Sisak
Használt
Kaposvár, Magyarország
74,999Ft

Casco legjobb és legdrágább sisakja.
M-es méret (54-59cm)
Pár alkalommal használtam (Új)
Hordtáskájával együtt adom.
Posta megoldható!

Triatlon és országúti használatra tervezett fejvédő

Népszerű elődjéhez képest teljes ráncfelvarráson esett át a vázszerkezet és a felső/hátsó szellőzőnyílások kialakítása is, így minden eddiginél jobb szellőzést és pontosabb illeszkedést nyújt.

Újítás továbbá az innovatívan futurisztikus megjelenést (matt de mégis csillogó) kölcsönző, érdes CASCO Sruktur felület, mely karcállóságával teszi még ellenállóbbá a fejvédőt.

A hagyományos fejvédőktől eltérően, a SPEEDairo belsejében egy minden egyes fejformához kényelmesen illeszkedő hálót találunk, melynek köszönhetően a fejünk nem érintkezik közvetlenül a sisakkal, így a háló és a sisak közötti részt átjáró hűsítő menetszél folyamatosan biztosítja a maximális szellőzést és a levegő állandó áramlását.

A sisakrészhez tökéletesen illeszkedő SPEEDmask beépített napszemüveg rendkívül széles látómezőt biztosít viselője számára, valamint megvédi az erős menetszéltől és a napsugaraktól. A SPEEDmask lencse használata dioptriás szemüveg viselését is lehetővé teszi, így a Casco fejlesztésének köszönhetően a jövőben a speciális dioptriás napszemüvegek és egyéb drága sportszemüvegek beszerzése is szükségtelenné válik. Az optikailag első osztályú, prémium minőségű lencsék immár öt különböző színben is kaphatók és saját kezűleg is pillanatok alatt kicserélhetők.

RGABOR
Regisztrált: 2 hónap
Offline
Összes hirdetése
202 * * * * * * * * *
Kedvencekhez adás
Összehasonlításhoz adás
Oszd meg Facebookon
Probléma a hirdetéssel
© 2024 Bringakereső