Bringakereső.hu Hirdetések Kerékpár Ebike trekking / városi - Egyéb Mercedes e bike, friss szervíz, garanciális aksi, ingyen szállítás!
Magánszemély
2 hónap
77 Megtekintés

Mercedes e bike, friss szervíz, garanciális aksi, ingyen szállítás!

Kerékpár
Ebike trekking / városi
Újszerű
Szigetszentmiklós, 2310 Magyarország
370,000Ft
Alumínium
26″
XL
Elöl telós
Ezüst

Eladó Mercedes Benz elektromos kerékpárunk, amelyet ebben a hónapban a dunaharaszti ebike szervízben frissen szervizeltettük (számla van). Beállították a váltókat, fékeket, felújították a hátsó agyat, kicentírozták a kerekeket. A kerékpár nagyon szépen, egyenletesen jár.

Az akkumulátor (nikkel-metál-hibrid) szintén új még 6 hónap garancia van rá! (garanciális számla megvan) A töltő a csatlakozók (a töltőn és az aksin is) szintén újak. Továbbá a kerékpár tavasszal kapott új, gyorscsatlakozóval levehető Continental Ride Tour Extra (25 col) gumikat és Contitech szíjhajtást.
A kerékpáron minden elem tökéletesen illeszkedik, a króm-vanádium váz ezüst fényezése hibátlan, műszakilag is kifogástalan!

A kerékpár Szigetszentmiklóson kipróbálható, a házhozszállítás benne van az árban!

Az új aksit eddig kb. 10-15 alkalommal töltöttük fel,hétvégén használtuk a városban általában bevásárlásra. Kb. 160 cm-től 190 cm testmagasságig kényelmes, mivel a kormány és az ülés is gyorscsatlakozóval állítható!

A kormányra az aksin lévő töltöttségi kijelzőn kívül új levehető, 19 funkciós vízálló kijelző is felkerült. (még a fólia is rajta van)
(Jelzi: óra, sebesség, stopper, megtett távolság, elégetett kalória, hőmérséklet, automatikus kikapcsolás, háttérvilágítás stb)

Motor: 24 V, 300 W-os Sanyo elektromos motor (hátsó kerék meghajtás) A kezelhetőség fontos szempont volt a kerékpár tervezésénél, a tápegységet és az akkumulátort a kerékpár közepére szerelték, így a súlyelosztása tökéletes.

A kerékpáros a pedálozással aktiválja a motort, illetve a rásegítést. (A kerékpár működtethető, motor/rásegítés nélkül is, ebben az esetben úgy üzemel, mint egy normál váltós bicikli.)

Ha beindítjuk a motort a nehézségi szinteket a 3 fokozatú Sachs váltóval állíthatjuk be.
1. fokozat: 25% pedál + 75% rásegítés
2. fokozat: 50% pedál + 50 % rásegítés
3. fokozat: 85 % pedál + 15 % rásegítés

Az aksin a kijelző mutatja az elérhető akkumulátor-kapacitást / töltöttségi szintet. Az akkumulátor a kerékpárról is tölthető, de könnyű kivenni is. A kerékpár fékrendszere az üzembiztos Magura.

Extraként: a hátsó gyári csomagtartón egy levehető kosár van, ami segíti pl. a bevásárlást. Továbbá: lezáró, gyári első és hátsó lámpa, oldaltámasz, csengő, prizma (levehető), 2 db kulcs, töltő.

Végsebesség: 26 km/ h, hatótávolság, használattól függően: 25-30 km, össz. tömeg: 26 kg, terhelhetőség: 130 kg.

Ha hegyen – völgyön szeretnél száguldozni vagy egy kemény kerékpáros erdei túrára vágysz, akkor köszönjük, hogy benéztél, de nem rabolnánk az időd…viszont, ha szeretnél a városban stílusosan, biztonsággal megjelenni, mosollyal az arcodon bevásárolni vagy élvezni a barátok elismerő tekintetét, akkor ezt a Mercedes Benz elektromos kerékpárt neked találták ki!

Az eladó magánszemély, garancia az új EU jogszabály szerint. Az akkumulátorra a garancia papírok alapján érvényesíthető a garancia. Az új uniós törvény szerint ezt a kiegészítést minden online adásvételnél szerepeltetni kell!

Tulajdonságok

Agyváltó
Csomagtartó
Defektvédett gumik
Gyári kulcs
Kitámasztó
km óra konzol
Lámpák
Lockolható első villa
Rejtett vázbowdenezés
Sárvédők
Sebességmérő
Töltő
Ülésteleszkóp
Vízálló nyereg
Fedra
Regisztrált: 2 hónap
Offline
Összes hirdetése
306 * * * * * * * * *
Kedvencekhez adás
Összehasonlításhoz adás
Oszd meg Facebookon
Probléma a hirdetéssel
© 2023 Bringakereső