Magánszemély
6 hónap
447 Megtekintés

Mercedes ebike pedelec gari szervíz téliesítve ingyen szállítás

Kerékpár
Ebike trekking / városi
Használt
Szigetszentmiklós, 2310 Magyarország
350,000Ft
Acél
M/L

Eladó Használt Mercedes Benz elektromos kerékpárunk, amelyet 2023. novemberi hónapban a téliesítés előtt a dunaharaszti ebike szervízben leszervizeltettünk (számla van). Beállították a váltókat, fékeket, felújították a hátsó agyat, kicentírozták a kerekeket. A kerékpár nagyon szépen, egyenletesen jár. December óta a házban tároljuk!
Az akkumulátorra (nikkel-metál-hibrid) 2024. májusáig van garancia! (garanciális számla megvan) A töltőt a csatlakozókat (a töltőn és az aksin is) szintén tavaly ősszel cseréltük! Továbbá a kerékpár a tavalyi év tavaszán kapott új, gyorscsatlakozóval levehető Continental Ride Tour Extra (26 col) gumikat és Contitech szíjhajtást.
A kerékpáron minden elem tökéletesen illeszkedik, a króm-vanádium váz ezüst fényezése hibátlan, műszakilag is kifogástalan!
Az új aksit eddig kb. 10-15 alkalommal töltöttük fel,hétvégén használtuk a városban általában bevásárlásra. Kb. 160 cm-től 190 cm testmagasságig kényelmes, mivel a kormány és az ülés is gyorscsatlakozóval állítható!
A kormányra az aksin lévő töltöttségi kijelzőn kívül új levehető, 19 funkciós vízálló kijelző is felkerült. (még a fólia is rajta van)
(Jelzi: óra, sebesség, stopper, megtett távolság, elégetett kalória, hőmérséklet, automatikus kikapcsolás, háttérvilágítás stb)

Motor: 24 V, 300 W-os Sanyo elektromos motor (hátsó kerék meghajtás) A kezelhetőség fontos szempont volt a kerékpár tervezésénél, a tápegységet és az akkumulátort a kerékpár közepére szerelték, így a súlyelosztása tökéletes.

A kerékpáros a pedálozással aktiválja a motort, illetve a rásegítést. (A kerékpár működtethető, motor/rásegítés nélkül is, ebben az esetben úgy üzemel, mint egy normál váltós bicikli.)

Ha beindítjuk a motort a nehézségi szinteket a 3 fokozatú Sachs váltóval állíthatjuk be.
1. fokozat: 25% pedál + 75% rásegítés
2. fokozat: 50% pedál + 50 % rásegítés
3. fokozat: 85 % pedál + 15 % rásegítés

Az aksin a kijelző mutatja az elérhető akkumulátor-kapacitást / töltöttségi szintet. Az akkumulátor a kerékpárról is tölthető, de könnyű kivenni is. A kerékpár fékrendszere az üzembiztos Magura.
Extraként: a hátsó gyári csomagtartón egy levehető kosár van, ami segíti pl. a bevásárlást.
Továbbá: lezáró, gyári első és hátsó lámpa, oldaltámasz, csengő, prizma (levehető), 2 db kulcs, töltő.

Terhelhetőség: 130 kg.

Ha szeretnél a városban stílusosan, biztonsággal megjelenni, mosollyal az arcodon bevásárolni vagy élvezni a barátok elismerő tekintetét, akkor ezt a Mercedes Benz elektromos kerékpárt neked találták ki!
A kerékpár Szigetszentmiklóson kipróbálható, a házhozszállítás benne van az árban!

Az eladó magánszemély, garancia az új EU jogszabály szerint. Az akkumulátorra a garancia papírok alapján érvényesíthető a garancia. Az új uniós törvény szerint ezt a kiegészítést minden online adásvételnél szerepeltetni kell!

Fedra
Regisztrált: 8 hónap
Offline
Összes hirdetése
306 * * * * * * * * *
Kedvencekhez adás
Összehasonlításhoz adás
Oszd meg Facebookon
Probléma a hirdetéssel
© 2024 Bringakereső