Magánszemély
1 hónap
214 Megtekintés

Prophete City E-Bike 26″ eladó

Kerékpár
Ebike trekking / városi
Használt
Fertőszentmiklós, 9444 Magyarország
259,999Ft
Alumínium
17″
Shimano
Fokozatok hátul: 3
2022
Fekete

A gyári leirás szerinti kerékpár, kb háromszor volt használva.

A Prophete alacsony bejárata különösen alkalmas azoknak, akik szeretnek kényelmesen érezni magukat új városi e-biciklijükön. A 26 hüvelykes kerekekkel rendelkező belépő szintű modell a városi túrákat nyugodt kirándulásokká varázsolja. A nagyon mély bejárat – mindössze 25 cm-es magassággal – különösen megkönnyíti a fel- és leszállást. Lábtér is van, mert a lítium-ionokkal és 374,5 Wh-s akkumulátorral ellátott Sideclick akkumulátor kényelmesen az üléscső mögé van felszerelve. Az intuitív Sideclick funkciónak köszönhetően gyorsan eltávolítható a töltéshez, és néhány lépésben újra behelyezhető. Természetesen az e-bike-ot az akkumulátor eltávolítása nélkül is töltheti. Minden elektronikus alkatrész a CAN-busz protokollon keresztül kommunikál, és valós időben cseréli egymással az aktuális adatokat.

Az alumínium hullámvázas, 46 cm-es vázmagasságú e-bike a jól összehangolt Blaupunkt rendszer előnyeivel rendelkezik. A Blaupunkt első kerék motorja gyors haladást tesz lehetővé, és beállíthatja a kívánt támogatási szintet, vagy leolvashatja az akkumulátor töltöttségi szintjét a Blaupunkt LED kijelzőn. Az okos tolósegéddel 6 km/h-s sebességgel tolhatod a városi e-bike-ot, és leküzdheted az olyan emelkedőket, ahol még alátámasztással is túl megerőltető a pedálozás. Megálláskor a motorleállító fék további biztonságot nyújt, csakúgy, mint a népszerű hullámvasút. A kormányon található csavaró markolat segítségével könnyedén kiválaszthatja a Shimano agyváltó három fokozatát.

A szögben állítható szár kellemes, kényelmes üléspozíciót tesz lehetővé a Prophete Geniesser e-bike-on. A lengéscsillapító Suntour CR7V rugós villa és az ergonomikusan kialakított nyereg még nagyobb kényelmet nyújt. Az elemes LED-es világítási rendszer a világítás funkciónak köszönhetően állandóan égve marad, még álló helyzetben vagy járás közben is. Ha az út egyenetlen talajon vezet, a Continental robusztus defektgátló abroncsai megvédenek a gumiabroncsok sérülésétől. A szilárd teljes szerkezet akár 140 kg összsúlyt tesz lehetővé. A robusztus csomagtartó helyet biztosít a vásárláshoz, a praktikus akasztóknak köszönhetően pedig akár oldaltáskákkal is bővítheti a tárolóteret.

Tulajdonságok

Agyváltó
Csomagtartó
Gél nyereg
Gyári kulcs
Kitámasztó
Lámpák
Töltő
Pinter Gyorgy
Regisztrált: 1 hónap
Offline
Összes hirdetése
063 * * * * * * * * *
Kedvencekhez adás
Összehasonlításhoz adás
Oszd meg Facebookon
Probléma a hirdetéssel
© 2024 Bringakereső